Beautiful.

archiDE

01

Another residential project from Japanese architects Suppose Design Office, who designed a house that is located in Sakuragawa, Japan. This family home has been designed to create a spacious interior with a limited floor plan. The building is located on a 50 square meter corner plot.

02

03

To the South, across the road, is a park, promising an environment in which the four seasons can vividly be felt. Here we sought to build an expansive home in which a family of two parents, a child, a grandmother, and a dog would be able to live comfortably.

Though the site is small, from the beginning we wanted to build a house that felt big, as if even the park was your own. From the aperture in the 2nd floor living space, with it’s bay windows and bench that make you feel as though you are sitting in the park and where you…

View original post 127 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s